lördag 31 mars 2012

Kapitel 35 - Lära prata, gå och bygga källare

Detta har hänt: Micke och Polly har återförenats i hund himmelen, Jessie har blivit en stor hund, Lucas träffade en ny svåger, värkarna började och Alice och Lucas fick tvillingar en pojke som fick namnet Danny och en flicka som fick namnet Debbie, Rachel blev småbarn och lilla Rachel blev blöjfri. Har du inte läst kapitel 34 så kan du göra det HÄR.

En omröstning har varit igång och ni vill att jag fortsätter med "detta har hänt" innan kapitlet börjar =) Kul att det är så många som röstar =) Nog om detta, Tryck på "LÄS MER" för att se vad detta inlägg har att erbjuda.


Jag försöker lära Rachel att prata, det går framåt och efter en stund prata hon som aldrig förr. Hon pratar mer och mer, vi får knappt en syl i vädret när hon pratar så. Då vi kan prata med varandra vi vuxna är när hon i princip ligger och sover.











Nu är vi inne på det sista som behöver göras innan Rachel blir barn och det är lära henne och gå. Nu kan hon prata och hon är fri från blöjor.  

Vi skaffade en ny hund efter att Polly gick bort, och han heter Rufus. Och här fyller Rufus år. 

 Ja må hon leva, ja må hon leva... Jean fyller vuxen. Nu får vi se vart hennes väg går. 

Detta är Jean. Innan hon flyttade skaffa hon jobb inom det militära.

Lucas fyllde även han år, nu har han blivit vuxen och vi får se hur det går för honom i livet. Kommer det komma fler barn tro?

Jean tar examen innan hon ger sig ut i arbetslivet och flyttar ifrån sina föräldrar och morföräldrar. 

Till sist, vi har byggt en källare där vi har alla roligheter. Och så har vi satt in en hiss istället för trappor. Nu kan alla använda sakerna utan att störa när någon går och sover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!