måndag 12 november 2012

Benjamin Scott

Har nu bestämt att jag ska presentera familjemedlemmarna lite närmare så ni lär känna dem ännu mer. Vi börjar med pappan i familjen. Benjamin Scott. Under morgondagen kommer fler familjemedlemmar ni får hålla ögonen öppna =)



Benjamin Scott kommer från en väldigt stor familj, han är nummer 15 av 16 barn i sin syskon skaran. Hans mamma var Alice Scott och hans pappa hette Lucas Scott. Benjamins egenskaper är Djurälskare, tungsovare, prydlig, konstnärlig och perfektionist. Han har även några favoriter, han gillar och lyssna på egyptisk musik, älskar att äta wok och han gillar varmt rosa i färg väg. Skytt är hans stjärntecken.

Under sin ungdomsålder undersökte Benjamin lite vad han ville göra och jobba med. Han testade på skulpturjobbet men insåg snabbt att det inte alls var något för honom, han vill mer eller mindre ha det som en hobby och gå ner i källaren ensam.

Han gick till affärshuset för att kolla om de hade några jobb, och de hade ett ledigt. Så han jobbade upp sig till nivå tio i VD för ett megaföretag. Men han ville göra nått annat och gå vidare i livet efter att han kommit upp i karriären. Han kände att han ville jobba hemma och bli trädgårdsmästare, så nu jobbar han inom trädgården och försöker göra sitt bästa med tanke på att han själv får barn på löpande band. Nu är han uppe i 15 barn så han är nästan förbi sin mamma med sina 16 barn.

Benjamin var gift med Trish, och med henne fick dem: Thea, Tvillingarna Jesper & Janna och deras andra tvillingpar Tren & Juliet. Efter en tid så kom Benjamin på Trish med att vara otrogen mitt framför näsan på både honom och barnen. Han fick nog och kasta ut Trish från Familjen Jones/Håger/Scott huset.

Han träffade en ny tjej och hon heter Nichol, dem gifte sig kort efter att de träffats och fick dem även barn. De har barnen: Jacob, första tvillingarna Nova och Noah, andra tvillingarna Jake och Joline, tredje tvillingarna Steffy och Sonia, fjärde tvillingparet Liam och Henrik och till sist lilla Penny.

Trotts att Benjamin har 15 barn är han inte riktigt färdig, han vill ha fler barn med Nichol och hoppas på att hon vill samma sak som honom. Nya spännande saker hoppas Benjamin på, han vill ha mer spänning i livet.

Vi får se vad som händer i hans och familjen Scotts liv. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!