onsdag 21 november 2012

Kapitel 68 - Monster under sängen, blixten

Detta har hänt: Både Henrik och Liam övningskörde det gick bättre för Henrik än för Liam, Våren började dyka upp i staden och snön började smälta, Nova gick till Vårfestivalen och målade sig i ansiktet som en clown, Dagen efter gick Nova till vårfestivalen igen och kysste en kille i ett kyssarstånd, Nova ställde sig i ett kyssarstånd och invänta pojkarna i staden men ingen kom, Benjamin var med i pajätartävling och vann och Liam och Henrik skaffade sig en helt ny garderob och gjorde stylisten generad. Har du inte läst kapitel 67 än kan du göra det HÄR.


Sonia och Penny gav sig på en match i hästskokastning. Sonia kämpade tappert men lilla Penny vann matchen. Penny blev stolt över den matchen hon vann över sin äldre syster. Med all rätt.

Samma kväll då Penny skulle gå och lägga sig i sitt nya rum och nya hem så kollade Penny under sängen för att leta efter monster, och till sin stora förtvivlan så hittade Penny monster under sängen och vägrade att gå och lägga sig i sin säng. Hon gick och la sig i soffan och vaknade på natten och gick in i sovrummet tittade under sängen igen efter monster och som tur var fanns det inga monster under sängen så hon la sig i lugn och ro.

Nova hittade en blomma som hon kunde dansa med. Den gav ifrån sig solljus som man kan ha med sig och man blir lite gladare.

Nova har funderat ett längre tag på vad hon ska göra i sin jobbkarriär efter att ha blivit klar som läkare. Denna gång skulle hon försöka att vara egen företagare som trädgårdsmästare. Nova är glad och vill börja jobba på en gång.

Nova ringde mig för att åka till djuraffären för att åter igen försöka att knäcka den mystiska stenen för att se vad som händer och vad den är till för. Men.....

Det gick väl inte direkt bra för någon utav oss, blixten drog in i mig först och sen kom en andra blixt och gick in i Nova också, som tur är så klarade vi oss bra utan några som helst skada.

Det enda som egentligen hände var väl att vi båda blev sved men inget vi dör av direkt. Vi åkte hem och tog oss en var sin dusch så var allt frid och fröjd igen. Nichol var väl inte direkt glad på någon utav oss egentligen när vi kom hem men vadå, något måste ju hända i livet också.

Nova och jag bestämde oss för att leka lite med magin för att lära oss ännu bättre. Nichol önskade väl lite att vi båda slutade med våra krafter och gick tillbaka till det normala igen men jag kan inte begära att Nova ska sluta med att vara häxa.

4 kommentarer:

  1. Åh älskar den dansande blomman, måsta köpa den! Men vet ej när jag har råd :-(
    Jag vill ha alla Plants Vs Zoombies sakerna :-P

    /Sallyspigge

    SvaraRadera
    Svar
    1. =) du får spara ihop eller så får du önska dig det i julklapp från din sambo :D

      Radera
  2. Vad läskigt med monster under sängen! :O
    Stackars lilla Penny...!

    Benjamin och Nova borde låta den där stenen vara. XD
    En dag kanske deras tur tar slut och något fruktansvärt händer...!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är synd om henne.

      Ja vi får se vad dem hittar på.. Men känner jag dem rätt så är dem rätt envisna. :S

      Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!