tisdag 13 november 2012

Nichol Scott

Då går vi vidare till den andra medlemmen i Familjen Scott, mamman i familjen och hon heter Nichol Scott. Fler medlemmar i dag kommer att dyka upp under dagen då jag har några fler att presentera innan årstider kommer ut och jag började lite sent med detta. Har du inte läst om Benjamin Scott ännu kan du göra det HÄR



Nichol är ingift i familjen Jones/Håger/Scott och innan hon gifte sig med Benjamin hette hon Nichol Ulfenkrona. Hon kommer får en väldigt liten familj då hon inte fick några syskon när hon var yngre och hon älskar att hon hittade en man som ville ha en stor familj. Det finns inte så mycket information om Nichols familj då hon flyttade ifrån sin hemstad och bosatte sig i Appaloosa Plains. 

Nichols egenskaper är Arbetsnarkoman, modig, prydlig, djurälskare och fostrande. Hennes favoritmusik är klassisk, hon älskar att äta pannkakor och hon gillar färgen kryddbär. Hennes stjärntecken är kräfta.

Nichol jobbade som stjärn-nyhetsankare, men nu jobbar hon inom författaryrket och hon hoppas på att ta hem storkovan till sin familj.

Både Nichol och Benjamin älskar sina barn och varandra väldigt mycket och hoppas på att dem kommer leva tillsammans tills dem dör. Nichol har 10 barn med Benjamin, men det är inte alls om lever. Deras första gemensamma barn Jacob var uppe i poolen och den var ganska stor och lite ställen att gå upp på, så han miste sitt liv och dog som barn. Det var inte bara Jacob som dog, Jacobs lillebror Noah dog också på samma sätt som Jacob och dog även han som barn. Noah är även tvillingbror till Nova som ni kommer få läsa om. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!